Proprietatea Site-ului

Acest site web este proprietatea societății PENSIUNEA RAMEDAL S.R.L. (CIF: 42981550; Reg. com.: J16/1503/2020; Adresa: Str. Gheorghe Doja, Nr.9, Calafat, Judet: Dolj). Accesul și utilizarea acestui site sunt reglementate de termenii și condițiile de mai sus. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sau la numărul de telefon specificat pe pagina noastră de contact.

Termeni și Condiții

Bun venit la Cofetaria Melidav și Pensiunea Ramedal. Accesul și utilizarea acestui site web sunt supuse respectării următorilor termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste prevederi înainte de a utiliza site-ul. Utilizarea acestui site implică acceptarea integrală a acestor termeni și condiții.

Confidențialitate și Securitate:

Pentru Cofetaria Melidav și Pensiunea Ramedal, confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. sunt o prioritate. Vă invităm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege cum gestionăm datele dvs. personale și cum le protejăm.

Drepturile de Autor:

Conținutul acestui site web, inclusiv dar fără a se limita la text, imagini, grafică, logo-uri, și alte elemente, este protejat de drepturile de autor și alte legi aplicabile privind proprietatea intelectuală. Orice utilizare neautorizată a conținutului site-ului poate încălca drepturile de autor și poate duce la consecințe legale.

Politica de Comentarii și Feedback:

Ne bucurăm să primim comentarii și feedback de la vizitatorii noștri, însă ne rezervăm dreptul de a elimina sau modifica conținutul inadecvat sau ofensator. Orice comentarii sau feedback trimise către noi prin intermediul site-ului sau altor mijloace de comunicare cu Cofetaria Melidav și Pensiunea Ramedal vor deveni proprietatea noastră și ne rezervăm dreptul de a le utiliza în scopuri de dezvoltare și îmbunătățire.

Legături către Terțe Părți:

Acest site poate conține legături către site-uri web deținute sau operate de terțe părți. Cofetaria Melidav și Pensiunea Ramedal nu sunt responsabile pentru conținutul, practicile de confidențialitate sau securitatea acestor site-uri web. Vă recomandăm să consultați termenii și condițiile acestor site-uri înainte de a interacționa cu ele.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

Cofetaria Melidav și Pensiunea Ramedal își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica periodic aceste modificări.

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare cu privire la termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim pentru vizita dvs. pe site-ul nostru și pentru înțelegerea acordată termenilor și condițiilor noastre.