Despre cofetărie

La Cofetaria Melidav, credem în frumusețea simplă a deserturilor artizanale. Suntem o echipă de pasionați care împărtășesc aceeași dragoste pentru bucătăria tradițională și pentru reinterpretarea sa subtilă.

O poveste gustativă autentică

Prin deserturile noastre, vă pregătim o experiență gustativă autentică și cu un gust plăcut, care să readucă amintiri plăcute și să vă încânte simțurile.

Fără conservanți și coloranți

Dulciurile pe care le pregătim în cofetărie sunt de tip artizanal, realizate cu ingrediente naturale și fără aditivi artificiali. În plus, acestea sunt mai puțin calorice, astfel că vă puteți bucura de gustul delicios într-o variantă mai sănătoasă.

Tradiție și inovație

Cu fiecare prăjitură, ne străduim să aducem în prezent arome vechi, îmbinând armonios tradiția cu inovația. Ne mândrim cu atenția noastră la detalii și calitatea produselor oferite.

Pentru ocaziile… dulci!

De la nunți și botezuri la aniversari, petreceri corporate și orice alt eveniment special din viața voastră, suntem aici pentru a crea deserturi personalizate care să reflecte cu eleganță și gust fiecare ocazie.