Arome rafinate, bucurii autentice.

Bun venit la Cofetăria Melidav, locul unde pasiunea pentru desert se transformă în operă de artă culinară! Suntem o cofetărie artizanală din Calafat, unde fiecare prăjitură și tort sunt create cu grijă și pasiune, aducând gustul autentic și poveștile dulci în fiecare mușcătură.

Suntem încântați să te avem aici, pentru a-ți prezenta deliciile inconfundabile realizate de cofetăria noastră. Cu o echipă de patiseri talentați și creativi, ne-am specializat în realizarea de prăjituri și torturi artizanale, fără aditivi și folosind numai ingrediente naturale. Te invităm în cofetărie, pentru a gusta bunătățile noastre, sau, dacă pregătești o nuntă, aniversare sau eveniment de afaceri, putem contribui la savoarea evenimentului prin ceea ce știm noi să facem cel mai bine…

Sănătos și foarte gustos

Artizanal înseamnă mai puține calorii și lipsa aditivilor. Dar înseamnă și o experiență gustativă cu totul specială, care ne trimite înapoi în timp, la gusturile inconfundabile ale copilăriei. Însă, la Cofetaria Melidav, cu un strop de creativitate, ne place să transformăm rețetele consacrate din trecut în opere de artă culinară perfect adaptate prezentului.

Deliciu în fiecare prăjitură

Nu trebuie să așteptați o ocazie speciala pentru a gusta delicatesele noastre. Puteți comanda online, sau puteți să ne vizitați în cofetărie. Fie că alegeți o amandină cu migdalele sale crocante, o savarină îmbibată în siropul său parfumat sau o tentantă felie de Chocolate Mousse, suntem aici pentru a transforma orice zi într-o experiență dulce de neuitat.

Contactează-ne!

Pășiți în lumea noastră dulce și vă garantam că veți pleca cu zâmbetul pe buze și dorință de a reveni!

5 + 3 = ?